Volg ZINNERGY:

huisstijl pakket

Ja, ik wil graag een vrijblijvend gesprek

WordPress website laten maken

WordPress website laten maken voor ZZP en MKB

Een WordPress website laten maken? Is een vraag die we vaak krijgen andere CMS- systemen zijn er ook maar WordPress is wereldwijs de meest gebruikte en meeste makkelijke. Soms past een website niet meer bij de onderneming of er is nog geen website. De concurrentie heeft een sterke website en jullie dienen nu in actie te komen en dient de nieuwe WordPress website voor meer relevante(!) bezoekers én meer klanten zorgen. Wij doen dit al meer dan 12 jaar met veel succes.

vincent voorduin purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

Ja, nu het moment voor een website die goed presteert en professioneel uitziet

Wij bieden opmaat oplossingen! Wij maken professionele en krachtige websites. In WordPress die er ook mooi uit zien. We bouwen websites die klaar zijn om gevonden te worden en geliked te worden en die altijd beter presteren dan de vorige website, die gemakkelijk zijn in gebruik en onze klanten beoordelen ZINNERGY met 5 sterren in Google reviews.

stichting atlant purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

Resultaten voor een nieuw website ontwerp

Onze kracht is dat de nieuwe website beter dient te presteren dan de vorige website. Hoe realiseren we dit? Door veel data te analyseren, daarvan te leren en dit vervolgens te optimaliseren. Een kleine selectie van resultaten die we inmiddels hebben gerealiseerd voor onze klanten:

• Basisschool de Zefier, toename van 85% meer leerlingen na nieuwe website oplevering (bron 10000 Scholen).
• Voor de bekende fotograaf Hans Guldemond zijn website ontwikkelt wat resulteerde in meer bezoekers en meer views op Instagram
• Beroemde Nederlandse coach Maartje Koper meer bekend in heel Nederland

 

stichting atlant purpose branding marketing huisstijl positionering HaarlemWat kost een website ontwerp?

Een veelgehoorde vraag aan ons is: aan welke kosten moet ik denken bij het ontwerp en de ontwikkeling van een nieuwe website? De kosten verschillen per website en zijn afhankelijk van verschillende zaken. Moet de nieuwe website meertalig worden? Hoeveel verschillende templates zijn er nodig? Moeten er koppelingen komen met andere software? Is er behoefte aan formulieren of een zoekfilter? Voor een eerste kostenindicatie kun je altijd contact opnemen met ons. Voor een basis website werken we met vaste tarieven daar kan je hieronder aanvragen.

stichting atlant purpose branding marketing huisstijl positionering HaarlemEen sterke corporate website laten bouwen?

We maken graag gebruik van onze 20 jaar branding en marketing ervaring in diverse branches én daarnaast onze snelheid. We dragen bewezen oplossingen aan en stellen precies de juiste vragen. We sparren bovendien regelmatig met marketingafdelingen en teams. De afgelopen 12 jaar hebben we dan ook al meer dan 300 zzp-ers, bedrijven, scholen en stichtingen geholpen. We laten met trots enkele voorbeelden zien onder aan deze pagina met aanwijsbare resultaten. Klanten die we aan betere professionele WordPress website hebben geholpen. ZINNERGY ondersteunt je bij branding, development, strategie, social media advies en online vindbaarheid. Onze projecten zijn altijd maatwerk. Waarom? Zo voorkomen we veel technische problemen en frustratie. We zijn inmiddels werkzaam in alle sectoren en branches. Hieronder een paar voorbeelden:

Basisscholen
Stichtingen
• Healthcare
• Non profit (goede doelen)
• Coaches
• Huisartsen

huisstijl laten ontwerpenHoe gaan we van start met jouw website?

Ja! Je wilt ook door ons een WordPress website laten maken. Mooi :-) wat kun je van ons verwachten:

 • Strategie voor een website ontwikkeling

Dit is de basis voor een goed presterende nieuwe website. De oude website wordt doorgenomen, we bekijken de doelen, KPI’s en persona’s in de Next Level Sessie.

 • Ontwerp & branding website

We maken de eerste opzet voor de website samen met de navigatie en implementeren de functionaliteiten.

 • Testen van het website ontwerp

Na de ontwikkeling wordt er getest door ons, maar ook door jullie. De content kan bovendien gevuld worden.

 • Oplevering van de website

We leveren de website op en beginnen met het verzamelen van data en feedback van jouw klanten.

 

stichting atlant purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

Online vindbaarheid WordPress website

Hoe zit het eigenlijk met de online vindbaarheid van een WordPress website? Dat zit echt heel erg goed. Een WordPress website zorgt al voor 80 tot 90 procent van de zoekmachine optimalisatie, volgens Google.

In het kort, een WordPress website heeft:

 • Search-engine vriendelijke URLs
 • Superkrachtige SEO tools als Yoast

Bovendien weten wij ook hoe we de nieuwe WordPress website zo moeten programmeren, zodat Google ‘m makkelijker vindt. Een goede structuur, de juiste benamingen en de juiste koppen (H1, H2, etc) helpen al heel veel weten wij uit ervaring.

Klantervaring website laten maken

Maartje Koper purpose branding marketing huisstijl positionering HaarlemMaartje Koper: Ik kan ZINNERGY aan iedereen aanraden! ZINNERGY is professioneel, klantvriendelijk en creatief. Ze gaven me de ruimte om zelf mee te denken en hebben het logo, huisstijl en website ontwerp helemaal afgestemd op wie ik ben en de boodschap die ik uitdraag. Dat was alles waar ik naar op zoek was! Mijn site past 100% bij mij en ik had niet meer tevreden kunnen zijn. Ik heb alleen maar complimenten gekregen over mijn site. Dank jullie wel.

Het website ontwerp omzetten naar WordPress

We zetten het website ontwerp om naar een WordPress website. We kunnen alles ook omzetten als het ontwerp er al is. Wat doen we niet? We zullen nooit een (deel van een) bestaand WordPress template gebruiken voor een nieuwe website. We bouwen dus altijd een nieuw thema van de grond af op. Waarom?

 • Je hebt een korte, lichte code nodig dit komt de laadtijd ten goede en Google stelt dit ook als 1 van zijn belangrijke eisen.
 • Je hebt geen last van overbodige features en plugins waar je een weg doorheen moet banen.
 • Op deze manier kun je later makkelijk je website uitbouwen zonder problemen en hoge kosten.

Vrijblijvend sparren over jouw nieuwe website?

Hoe veilig is een nieuwe WordPress website?

We krijgen door de jaren heen steeds meer deze vraag, want er verschijnen regelmatig berichten over hacks. Waar gaat dat mis dan? De belangrijkste oorzaken van hacks bij WordPress websites komen door:

 • Hosting. Wij werken uitsluitend samen met een beperkt aantal betrouwbare partijen zoals De Heeg.
 • WordPress template (thema). Wij maken niet gebruik van standaard thema’s, waar de belangrijkste oorzaak ligt qua veiligheid.

Verder installeren we bijvoorbeeld Wordfence, dé WordPress security plugin, bij alle professionele WordPress websites die we bouwen. Onze ervaring is dat de combinatie goede hosting, op maat gemaakt thema en het regelmatig updaten van WordPress zelf en de plugins voldoende is om een veilige website te hebben en te houden.

Mogelijkheden voor WordPress websites

Een website laten maken met WordPress. Wat voor soort websites zijn daar geschikt voor?

 • een corporate website
 • een systeem of webapplicatie
 • webshop/webwinkel/ecommerce;
 • een elearning website zoals voor coaches, hierin zijn we gespecialiseerd (tip)
 • een project website

Een idee bespreken?

Meest gebruikte CMS ter wereld

Alle vormen van websites zijn mogelijk met WordPress. Inmiddels gebruikt ook meer dan 30% van alle webwinkels in de wereld de webshop plugin WooCommerce als software voor de webshop. Dient er een koppeling met bestaande software gemaakt te worden, dan is deze vaak het makkelijkste te koppelen met een WordPress website. Waarom? Omdat WordPress de marktleider is en een koppeling met WordPress betekent meteen een groot bereik.  De laatste jaren zien we dan ook een toenemende vraag naar systemen met een WordPress website als basis. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan even contact met ons op en vraag naar Vincent.

WordPress website laten maken: oplossingen

Een website laten bouwen in WordPress? We doen al 12 jaar letterlijk bijna niets anders ok ook krachtige branding doen wij ook! We hebben een methode ontwikkelt hoe je het beste jouw producten of diensten kan tonen. Hoe belangrijk zijn vacatures op de nieuwe website en op welke manier kun je deze het beste weergeven. Hoe ziet de toekomst van het web eruit en kun je daar alvast op inspelen? Wij weten het! Wij kennen de nieuwste webdesign en branding trends die jouw website sterk maken en klaar voor de toekomst.

Website laten ontwerpen

Website laten maken

CASESTUDIES

Voorbeelden van klanten die een website door ons hebben laten maken

huisstijl laten ontwerpen coachhuisstijl laten ontwerpen Haarlem

Contact.

Vul dit formulier in voor een vrijblijvende kennismaking met ZINNERGY. We geven binnen 30 minuten antwoord op jouw vragen. Of bel direct met de oprichter van ZINNERGY:
Vincent Voorduin: 06 19 21 06 90 of 023 205 21 98.

Je kan ook direct een afspraak inplannen in onze online agenda.

We horen graag van je.