Volg ZINNERGY:

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Spiritueel logo ontwerpen

grafisch ontwerp

SPIRITUEEL LOGO ONTWERP VOOR COACHES, THERAPEUTEN EN TRAINERS

Ik ontwerp logo’s voor ondernemers die vanuit een diepere laag werken en een verschil willen maken voor mensen. De logo’s die ik ontwerp zijn afgestemd op de energie van jouw onderneming en op jouw eigen unieke veld. Het logo versterkt daardoor de stroom, flow en helderheid van jouwzelf en jouw onderneming. Dit draagt bij aan waar jij met je onderneming naar toe wilt en wat je wilt neerzetten in de wereld.

Daarnaast begeleid ik ondernemers al meer dan 12 jaar als coach om door middel van een helder plan hun onderneming meer helderheid én richting te geven. Met mijn cliënten doe ik energiewerk op verschillende lagen om hun energie frequentie te verhogen. Door mijn energiewerk transformeert een onderneming omdat dit een verlengde is van de cliënt zelf.

KENNISMAKEN MET MIJ

Wil je met mij kennismaken dan kan dat hier: kennismaken.

Ontvang vrijblijvend mijn tarieven

LOGO ONTWERP VOOR COACHES, THERAPEUTEN, TRAINERS EN SJAMANEN

Spiritueel logo ontwerp

Logo ontwerp Mijke van Gorp

logo ontwerp coach

Logo ontwerp coach

Logo ontwerp coach

Logo ontwerp coach

Logo coach

Instagram visual

spiritueel logo ontwerp

Logo ontwerp coach

Logo ontwerp Maartje Koper

Logo ontwerp coach

visual coach

Visual Amerikaanse coach Instagram

Logo ontwerp coach

Logo ontwerp coach

Logo ontwerp trainer

Logo ontwerp coach

Logo ontwerp coach

Logo ontwerp coach

Logo ontwerp coach

Logo ontwerp trainer

Logo ontwerp trainer

Logo ontwerp trainer

Logo ontwerp coach

Logo ontwerp coach

Contact.