Volg ZINNERGY:

Zinnergy in Haarlem

Ja, ik wil graag een vrijblijvend gesprek

Scholen met impact

schoolmarketingIMPACT VOOR SCHOLEN | WEBSITE BASISSCHOOL

Kinderen zijn de toekomst en door scholen te ondersteunen in hun communicatieboodschap kunnen we bijdragen dat scholen een grotere impact kunnen maken in hun wijk, stad of zelfs land. Door te werken voor een groot aantal basisscholen en stichtingen in Nederland weten we hoe we een school op de kaart kunnen zetten. We geven advies op het gebied van branding, communicatie, werving, vormgeving, social media en techniek (website basisschool). Doordat we voor veel scholen en stichtingen in verschillende plekken in Nederland actief zijn geweest weten we goed wat er per regio wordt gevraagd. Iedere school of stichting heeft een andere tone of voice om te communiceren en een andere boodschap.

Visie en missie | schoolmarketing
De kernwaarden van de school zijn erg belangrijk, deze maken we helder tijdens brainstormsessie. Na deze sessie ligt er een goede basis om consistent zichtbaar te zijn vanuit professionele schoolmarketing. Het in kaart brengen van de unieke kwaliteiten van de school of stichting is onze specialiteit.

Vragen van scholen omtrent schoolmarketing
We hebben voor een groot aantal basisscholen nu websites, school apps en social media campagnes opgezet met verschillende doelen:
• Professionele vormgeving om zichtbaar te zijn (logo ontwerp, huisstijl ontwerp en website ontwerp)
• Meer zichtbaar zijn
• Brainstormen met besturen
• Leerlingen aan trekken
• (Nieuwe) ouders/leerlingen informeren

Website basisschool
De website van een basisschool is de zichtbare huisstijl van de school voor nieuwe ouders en leerlingen en vormt de basis om de andere uitingen zoals logo ontwerp, folder, brochure, social media, branding en vindbaarheid aan ophangen.

Website basisschool tips:
• Stel een heldere visie op voor de basisschool
• Maak een pakkende video over de school, leerlingen en insteek van de school of stichting
• Stel haalbare doelen op, waar wilt u als school over een jaar of over 5 jaar zijn
• Organiseer open dagen en workshops voor (nieuwe) ouders en leerlingen en creëer betrokkenheid
• Wees als school benaderbaar door een basisschool app
• Wees professioneel en regelmatig zichtbaar, betrek de omgeving van de school bij uw ideeën

Vragen?
Heeft u vragen over uw eigen schoolmarketing, wilt u vrijblijvend advies of mogen wij ook voor uw school aan de slag? Mail ons: info@zinnergy.nl

Ontvang vrijblijvend onze tarieven.

Huisstijl ontwerp en branding voor scholen en stichtingen

stichting atlant purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem stichting atlant purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlemhuisstijl laten ontwerpenhuisstijl laten ontwerpen stichting

Succesverhalen.

Patrick Tukker

Vincent is echt een topkerel en een van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij met ZINNERGY altijd tot prachtige resultaten te komen.

Patrick Tukker | Data Driven Insights

Jessica Jense‎n

havo de hof purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

We hebben het proces waaronder de Next Level Sessie als heel prettig ervaren, er werd goed met ons meegedacht en goed geluisterd, de ontwerpen zijn een aantal keren aangepast om tot het meest passende ontwerp te komen en we zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat.

Jessica Jense‎n | Directeur Havo de Hof Amsterdam

Michiel Vermeulen

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

Vincent is een top-branding expert. Vincent heeft meerdere branding voorstellen gepresenteerd. De manier van werken is prettig zoals de Next Level Sessie, de persoonlijke aanpak fijn en tegen betaalbare prijzen. Een prettige uitzondering in de wir-war van branding experts. Wat ik erg sterk vond is dat ZINNERGY mijn purpose op allerlei manieren in huisstijl en logo heeft laten terugkomen.

Michiel Vermeulen

Barbara Kuil-Jipping

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

De samenwerking was een zeer prettig en voortvarend proces. ZINNERGY werkt verrassend en begrijpt snel wat je als bedrijf wilt uitstralen. Zij werken vanuit een ‘succes flow’ om samen te werken aan een mooi design (huisstijl) in een enorm tempo en met veel enthousiasme.

Barbara Kuil-Jipping

Maartje Koper

Maartje Koper purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

Ik kan Vincent aan iedereen aanraden! ZINNERGY is professioneel, klantvriendelijk en creatief. Ze gaven me de ruimte om zelf mee te denken en hebben het logo, huisstijl en website ontwerp helemaal afgestemd op wie ik ben en de boodschap die ik uitdraag. Dat was alles waar ik naar op zoek was! Mijn site past 100% bij mij en ik had niet meer tevreden kunnen zijn. Ik heb alleen maar complimenten gekregen over mijn site. Dank jullie wel.

Maartje Koper

Wouter Klijn

Ik ken Vincent en ZINNERGY zakelijk al iets langer. Ik ervaar Vincent als een zeer prettig persoon, waarbij hij echt aansloot bij mij en mijn uitdagingen als beginnend ZZP-er. Daarnaast komt ZINNERGY mede dankzij de Next Level Sessie met hele concrete en mooie oplossingen voor de branding van mijn praktijk en mijn propositie. Ik raad ZINNERGY dan ook zeker aan!

Wouter Klijn | Therapie- en PRI-coaching sessies

Annemarie de Blois

Ik heb ZINNERGY ervaren als betrokken en creatief. Door de Next Level Sessie die ZINNERGY bij aanvang gebruikt, weten zij een koppeling te maken met wat er echt nodig is om straks mijn website uitnodigend te maken voor nieuwe cliënten. Fijn dat jullie mij ondersteunen met mijn branding en marketingstrategie.

Annemarie de Blois

Martin Blonk

De werkwijze zoals de Next Level Sessie die jullie hanteren om tot een huisstijl ontwerp en website ontwerp te komen is effectief en innovatief.

Martin Blonk

Carlijn van der Kulk

Carlijn van der Kulk huisstijl haarlem

Ik heb een superfijne Next Level Sessie gehad met Vincent. Vincent is een vakman die echt luistert en inspireert. Ik ging geïnspireerd en met concrete handvatten de deur uit!

Carlijn van der Kulk

Judith Webber

ZINNERGY is uitstekend in staat om de diepere betekenis van een merk fantastisch te vertalen naar branding en huisstijl. Dat wordt daarmee zichtbaar en voelbaar. Daaraan voorafgaand is Vincent Voorduin een volwaardige gesprekspartner die de onderste steen boven krijgt, om bij de bedoeling uit te komen. Dat maakt dat ZINNERGY een totaalconcept biedt en niet alleen een mooi logo ontwerp.

Judith Webber

Laurien

Mannen met een frisse blik op design die de tijd nemen om samen te werken aan een passende huisstijl.

Laurien

Mariella Nieuwenhuijs

Mijn eerste ervaring m.b.t. het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp en website. Contact over en weer heb ik als aangenaam en plezierig ervaren. Goede follow up en een zo goed mogelijk inlevingsvermogen in de branche. Ik zou en zal jullie zeker aanbevelen aan vrienden/collega’s om mij heen die een huisstijl ontwerp of website willen ontwikkelen en ik hoop zeker in de toekomst met jullie te samenwerken.

Mariella Nieuwenhuijs

Contact.

Vul dit formulier in voor een vrijblijvende kennismaking met ZINNERGY. We geven binnen 30 minuten antwoord op jouw vragen. Of bel direct met de oprichter van ZINNERGY:
Vincent Voorduin: 06 19 21 06 90 of 023 205 21 98.

Je kan ook direct een afspraak inplannen in onze online agenda.

We horen graag van je.