Volg ZINNERGY:

branding scholen stichtingen

Ja, ik wil graag een vrijblijvend gesprek

Scholen en stichtingen

vincent voorduin purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

SCHOLEN EN STICHTINGEN VERBINDEN

Door te werken voor meer dan 20 scholen en stichtingen in heel Nederland weten we goed wat er past bij een school of stichting om deze goed op de kaart te zetten. Het is prachtig werk om voor scholen bezig te zijn omdat we dan ook bezig zijn op een diepere laag voor de nieuwe generatie kinderen door deze laag met purpose te verbinden en zo een verschil in de wijk of stad te maken is prachtig.

IEDER SCHOOL OF STICHTING IS UNIEK

Sommige scholen varen een eigen koers anderen zijn meer verbonden aan de stichtingen. Wij weten als geen ander te navigeren samen met deze scholen en stichtingen en ze te ondersteunen bij de verandering van hun propositie en zichtbaarheid maar met behoudt van identiteit. We doen voordat we starten een gedegen onderzoeken om vervolgens met een op maat gemaakt plan te komen.

SCHOOLMARKETING

Schoolmarketing is niets anders dan de kernwaarden van de school of visueel zichtbaar te maken en te verbinden aan een strategie voor de lange termijn. Dit kan zijn op het gebied van social media, zichtbaarheid, leerlingen aantrekken of verbeterde ouder communicatie. Er is daarin veel mogelijk.

SCHOOLBRANDING

Het ontwerpen van branding en professionele zichtbaarheid voor scholen zoals een logo ontwerp, huisstijl ontwerp, zichtbaarheidstrategie of bedenken van een schoolnaam doen wij ook. We starten indien gewenst met een brainstormsessie om te kijken waar de school of stichting staat om vervolgens de huisstijl, website of strategie verder te ontwikkelen. We doen dit al velen jaren met veel plezier en toewijding om zo de wereld voor de nieuwe generatie kinderen een stukje mooier te maken, met impact.

Vraag blijvend onze tarieven aan voor scholen en stichtingen

huisstijl laten ontwerpen

SCHOOLMARKETING | Schoolnaam, logo ontwerp, huisstijl ontwerp en website ontwerp

huisstijl school

SCHOOLMARKETING | logo ontwerp, huisstijl ontwerp en website ontwerp

 

Contact.

Vul dit formulier in voor een vrijblijvende kennismaking met ZINNERGY. We geven binnen 30 minuten antwoord op jouw vragen. Of bel direct met de oprichter van ZINNERGY:
Vincent Voorduin: 06 19 21 06 90 of 023 205 21 98.

Je kan ook direct een afspraak inplannen in onze online agenda.

We horen graag van je.