Volg ZINNERGY:

branding scholen stichtingen

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Scholen en stichtingen

Branding school

SCHOLEN EN STICHTINGEN VERBINDEN

Door te werken voor meer dan 20 scholen en stichtingen in heel Nederland weet ik goed wat aansluit bij een school of stichting om deze goed op de kaart te zetten. Het is inspirerend werk om voor scholen bezig te zijn.  Dit komt doordat ik met een vast team vanuit een diepere laag voor de nieuwe generatie kinderen een verschil in de wijk of stad kan maken.

IEDER SCHOOL OF STICHTING IS UNIEK

Er zijn scholen die varen een eigen koers en scholen die meer verbonden aan de stichtingen zelf zijn. Ik weet als geen ander te navigeren tussen de scholen en de stichtingen om ze te ondersteunen bij hun propositie met behoudt van identiteit.

SCHOOLMARKETING

Schoolmarketing betreft de kernwaarden van de school visueel te maken en deze te verbinden aan een strategie voor de lange termijn. Dit kan zijn op het gebied van social media, zichtbaarheid, leerlingen aantrekken of verbeterde ouder communicatie.

SCHOOLBRANDING

Het ontwerpen van branding voor scholen bestaat onder andere uit een pakkend logo ontwerp een huisstijl ontwerp, zichtbaarheidstrategie of het bedenken van een pakkende schoolnaam. Ik start een brainstormsessie om te onderzoeken waar de school of stichting staat, om vervolgens de huisstijl, website of strategie verder te ontwikkelen.

Ik doe dit al velen jaren met plezier en toewijding om op deze wijze de wereld een stukje mooier te maken, met impact.

Vraag blijvend de tarieven aan voor scholen en stichtingen

huisstijl laten ontwerpen

SCHOOLMARKETING | Schoolnaam, logo ontwerp, huisstijl ontwerp en website ontwerp

huisstijl school

SCHOOLMARKETING | logo ontwerp, huisstijl ontwerp en website ontwerp

 

Contact.