Volg ons:

branding marketing huisstijl purpose haarlem

Ja, ik wil graag een vrijblijvend gesprek

Training

Sabijn Arts purpose branding marketing huisstijl positionering HaarlemBE THE CHANGE

Een werkelijke verandering gebeurd van binnenuit vanuit een natuurlijke transitie met behoud van identiteit. Wij geven ondernemerstrainingen  aan ondernemers om meer helderheid te krijgen over hun purpose en dit op authentieke wijze uit te dragen. We weten door te werken met meer dan 500 verschillende ondernemingen waar veel ondernemers tegenaan lopen en hoe je deze boodschap kan uitdragen met impact.

Ondernemers die op inhoud gericht zijn worstelen met strategie en ondernemers die op het stuk zitten van bijvoorbeeld sales worstelen met inhoud om dit vanuit de kern te verbinden met hun onderneming. Hierin assisteren wij jouw en je onderneming van groot tot klein om deze brug te slaan waardoor het weer gaat stromen.

Wij bieden de ondernemerstraining aan die over 3 dagen is verspreid:

• Dag 1 Mindset: waar sta ik en wil ik naar toe?
• Dag 2 Energie: boodschap en content, wat wil ik uitstralen?
• Dag 3 Strategie: hoe verbind ik inhoud en sales met elkaar?

De trainingen zijn voor maximaal 10 mensen en uiteraard Corona proof en worden gegeven door Sabijn Arts en Vincent Voorduin. We gaan binnenkort weer starten dus geef je op tijd op. Mail ons als je meer wilt weten en geef aan welke onderwerpen je wilt behandelen als je interesse hebt in de ondernemerstraining. We maken de trainingen zoveel mogelijk op maat waardoor iedereen er zeker waarde uithaalt en zo niet, geld terug. We horen graag van je: info@zinnergy.nl

Contact.

Vul dit formulier in voor een vrijblijvende kennismaking met ZINNERGY. We geven binnen 30 minuten antwoord op jouw vragen. Of bel direct met de oprichter van ZINNERGY:
Vincent Voorduin: 06 19 21 06 90 of 023 205 21 98.

Je kan ook direct een afspraak inplannen in onze online agenda.

We horen graag van je.