Volg ZINNERGY:

purpose branding marketing huisstijl Haarlem

Wil je vrijblijvend kennismaken?

METHODES

vincent voorduin purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

We bieden ondernemingen en branches verschillende methodes om ze goed van dienst te zijn. Door te werken voor meer dan 500 ondernemers zagen we dat iedere onderneming op een andere plek staat en verschillende doelen heeft daarom hebben we verschillende methodes ontwikkelt om te voorzien in verschillende behoeftes van onze klanten.

We hebben de methodes afgestemd op de verschillende fases waar een onderneming: bewustwording en inzichten, branding en marketing en strategie en groei. In het vrijblijvende kennismakingsgesprek met u bekijken we welke methode het beste aansluit bij uw onderneming, doelen en wensen. Vervolgens verwerken we de uitkomsten in hetgeen er ontwikkelt dient te worden: brand story, huisstijl ontwerp, website ontwerp of merkstrategie.

stichting atlant purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

BRANDSTORM SESSIE

Deze sessies zijn gericht op merkstrategie, positionering en herpositionering. Geschikt voor zzp, startup en mkb. Gericht op branding en marketing.

stichting atlant purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

WONDERNEMING SESSIE

Door onze eigen coaching en trainingsachtergrond zijn coaches, trainers en therapeuten ons specialisme geworden. We hebben daarom voor deze doelgroep deze sessies speciaal ontwikkelt. Speciaal voor ondernemers die vanuit een diepere laag van bewustwording werken. Deze sessie zijn dan ook gericht op bewustwording en het verkrijgen van nieuwe inzichten.

stichting atlant purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

NEXT LEVEL SESSIE

Deze sessies zijn ontwikkelt om groei te realiseren voor een onderneming, school of stichting van binnenuit. Geschikt voor zzp, startup en mkb. Gericht op strategie en groei

INVESTERING

Aan bovenstaande sessies zijn geen kosten verbonden, deze zijn allemaal onderdeel van het traject. De sessies duren gemiddeld 90 minuten en je ontvangt de volgende dag een verslag van de sessie op de mail.

JA, INTERESSE?

Vul dan onderstaand formulier en komen we er bij je dezelfde dag op terug.

Referenties

Patrick Tukker

Vincent is echt een topkerel en een van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij altijd tot prachtige resultaten te komen.

Patrick Tukker | Data Driven Insights

Contact.