Volg ZINNERGY:

purpose branding marketing huisstijl Haarlem

Ja, ik wil graag een vrijblijvend gesprek

METHODES

vincent voorduin purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

We bieden ondernemingen en branches verschillende methodes om ze goed van dienst te zijn. Door te werken voor meer dan 500 ondernemers zagen we dat iedere onderneming op een andere plek staat en verschillende doelen heeft daarom hebben we verschillende methodes ontwikkelt om te voorzien in verschillende behoeftes van onze klanten.

We hebben de methodes afgestemd op de verschillende fases waar een onderneming: bewustwording en inzichten, branding en marketing en strategie en groei. In het vrijblijvende kennismakingsgesprek met u bekijken we welke methode het beste aansluit bij uw onderneming, doelen en wensen. Vervolgens verwerken we de uitkomsten in hetgeen er ontwikkelt dient te worden: brand story, huisstijl ontwerp, website ontwerp of merkstrategie.

stichting atlant purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

BRANDSTORM SESSIE

Deze sessies zijn gericht op merkstrategie, positionering en herpositionering. Geschikt voor zzp, startup en mkb. Gericht op branding en marketing.

stichting atlant purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

WONDERNEMING SESSIE

Door onze eigen coaching en trainingsachtergrond zijn coaches, trainers en therapeuten ons specialisme geworden. We hebben daarom voor deze doelgroep deze sessies speciaal ontwikkelt. Speciaal voor ondernemers die vanuit een diepere laag van bewustwording werken. Deze sessie zijn dan ook gericht op bewustwording en het verkrijgen van nieuwe inzichten.

stichting atlant purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

NEXT LEVEL SESSIE

Deze sessies zijn ontwikkelt om groei te realiseren voor een onderneming, school of stichting van binnenuit. Geschikt voor zzp, startup en mkb. Gericht op strategie en groei

INVESTERING

Aan bovenstaande sessies zijn geen kosten verbonden, deze zijn allemaal onderdeel van het traject. De sessies duren gemiddeld 90 minuten en je ontvangt de volgende dag een verslag van de sessie op de mail.

JA, INTERESSE?

Vul dan onderstaand formulier en komen we er bij je dezelfde dag op terug.

Succesverhalen.

Laurien

Mannen met een frisse blik op design die de tijd nemen om samen te werken aan een passende huisstijl.

Laurien

Barbara Kuil-Jipping

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

De samenwerking was een zeer prettig en voortvarend proces. ZINNERGY werkt verrassend en begrijpt snel wat je als bedrijf wilt uitstralen. Zij werken vanuit een ‘succes flow’ om samen te werken aan een mooi design (huisstijl) in een enorm tempo en met veel enthousiasme.

Barbara Kuil-Jipping

Jessica Jense‎n

havo de hof purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

We hebben het proces waaronder de Next Level Sessie als heel prettig ervaren, er werd goed met ons meegedacht en goed geluisterd, de ontwerpen zijn een aantal keren aangepast om tot het meest passende ontwerp te komen en we zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat.

Jessica Jense‎n | Directeur Havo de Hof Amsterdam

Wouter Klijn

Ik ken Vincent en ZINNERGY zakelijk al iets langer. Ik ervaar Vincent als een zeer prettig persoon, waarbij hij echt aansloot bij mij en mijn uitdagingen als beginnend ZZP-er. Daarnaast komt ZINNERGY mede dankzij de Next Level Sessie met hele concrete en mooie oplossingen voor de branding van mijn praktijk en mijn propositie. Ik raad ZINNERGY dan ook zeker aan!

Wouter Klijn | Therapie- en PRI-coaching sessies

Patrick Tukker

Vincent is echt een topkerel en een van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij met ZINNERGY altijd tot prachtige resultaten te komen.

Patrick Tukker | Data Driven Insights

Martin Blonk

De werkwijze zoals de Next Level Sessie die jullie hanteren om tot een huisstijl ontwerp en website ontwerp te komen is effectief en innovatief.

Martin Blonk

Mariella Nieuwenhuijs

Mijn eerste ervaring m.b.t. het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp en website. Contact over en weer heb ik als aangenaam en plezierig ervaren. Goede follow up en een zo goed mogelijk inlevingsvermogen in de branche. Ik zou en zal jullie zeker aanbevelen aan vrienden/collega’s om mij heen die een huisstijl ontwerp of website willen ontwikkelen en ik hoop zeker in de toekomst met jullie te samenwerken.

Mariella Nieuwenhuijs

Carlijn van der Kulk

Carlijn van der Kulk huisstijl haarlem

Ik heb een superfijne Next Level Sessie gehad met Vincent. Vincent is een vakman die echt luistert en inspireert. Ik ging geïnspireerd en met concrete handvatten de deur uit!

Carlijn van der Kulk

Judith Webber

ZINNERGY is uitstekend in staat om de diepere betekenis van een merk fantastisch te vertalen naar branding en huisstijl. Dat wordt daarmee zichtbaar en voelbaar. Daaraan voorafgaand is Vincent Voorduin een volwaardige gesprekspartner die de onderste steen boven krijgt, om bij de bedoeling uit te komen. Dat maakt dat ZINNERGY een totaalconcept biedt en niet alleen een mooi logo ontwerp.

Judith Webber

Annemarie de Blois

Ik heb ZINNERGY ervaren als betrokken en creatief. Door de Next Level Sessie die ZINNERGY bij aanvang gebruikt, weten zij een koppeling te maken met wat er echt nodig is om straks mijn website uitnodigend te maken voor nieuwe cliënten. Fijn dat jullie mij ondersteunen met mijn branding en marketingstrategie.

Annemarie de Blois

Michiel Vermeulen

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

Vincent is een top-branding expert. Vincent heeft meerdere branding voorstellen gepresenteerd. De manier van werken is prettig zoals de Next Level Sessie, de persoonlijke aanpak fijn en tegen betaalbare prijzen. Een prettige uitzondering in de wir-war van branding experts. Wat ik erg sterk vond is dat ZINNERGY mijn purpose op allerlei manieren in huisstijl en logo heeft laten terugkomen.

Michiel Vermeulen

Maartje Koper

Maartje Koper purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

Ik kan Vincent aan iedereen aanraden! ZINNERGY is professioneel, klantvriendelijk en creatief. Ze gaven me de ruimte om zelf mee te denken en hebben het logo, huisstijl en website ontwerp helemaal afgestemd op wie ik ben en de boodschap die ik uitdraag. Dat was alles waar ik naar op zoek was! Mijn site past 100% bij mij en ik had niet meer tevreden kunnen zijn. Ik heb alleen maar complimenten gekregen over mijn site. Dank jullie wel.

Maartje Koper

Contact.

Vul dit formulier in voor een vrijblijvende kennismaking met ZINNERGY. We geven binnen 30 minuten antwoord op jouw vragen. Of bel direct met de oprichter van ZINNERGY:
Vincent Voorduin: 06 19 21 06 90 of 023 205 21 98.

Je kan ook direct een afspraak inplannen in onze online agenda.

We horen graag van je.