Volg ZINNERGY:

huisstijl pakket

Ja, ik wil graag een vrijblijvend gesprek

PAKKETTEN EN DIENSTEN

vincent voorduin purpose branding marketing huisstijl positionering HaarlemPURPOSE DRIVEN DESIGN EN MARKETING

Om overzichtelijk voor je te maken wat je precies van ons kan verwachten bieden wij verschillende pakketten, sessies en abonnementen aan, voor ieder wat wils. Een huisstijl pakket of een website pakket hebben we in ons assortiment en een pakket op maat met specifieke wensen kan onderaan de pagina geselecteerd worden bij jouw aanvraag.

LIVE ONLINE SESSIE VIA ZOOM

Om ondernemers in deze tijd extra te ondersteunen bieden we nu tegen gereduceerd tarief een online sessies aan geschikt voor verschillende doelen. Via een online zoom sessie kunnen we meteen jouw van dienst zijn om een huisstijl ontwerp te verzorgen of een merk- en marketingstrategie op te zetten die aansluit bij jouw wensen en doelen. Doordat ik al 20 jaar branding en marketing ontwikkel voor kleine en grote ondernemingen kan ik succes garanderen om ondernemers gelijk op weg te helpen met hun branding en marketing. And no cure, no pay.

Live Branding Sessions.

live logo session

 • LIVE LOGO SESSION – 90 min
 • Via Zoom ontwerpen we live jouw logo
 • Het logo ontwerp wordt kosteloos jouw eigendom en is rechtenvrij
 • We leveren het na akkoord meteen aan in alle bestandstypes
 • 20 jaar branding ervaring
 • We hebben al meer dan 500 logo’s ontworpen
 • Ervaring door te ontwerpen voor veel A merken
 • No cure no pay

Live brand session

 • LIVE BRANDSTORM SESSION – 90 min
 • Via Zoom zetten we jouw krachtige merkstrategie op
 • We bepalen jouw unieke positionering en de kracht van jouw merk
 • We passen indien nodig de branding en huisstijl meteen aan en ik geef concreet website advies voor meer conversies
 • 20 jaar branding ervaring
 • We hebben al meer dan 500 startups en MKB ondersteund
 • Ervaring door te ontwerpen voor veel A merken
 • No cure no pay

live strategy session

 • LIVE STRATEGY SESSION – 90 min
 • Via Zoom zetten wij jouw unieke marketingstrategie op
 • We bepalen jouw doelgroep en kijken naar je funnel opzet
 • We stellen jouw unieke producten en diensten samen en welke boodschap je gaat zenden
 • 20 jaar branding ervaring
 • We hebben al meer dan 500 startups en MKB ondersteund
 • Ervaring door te ontwerpen voor veel A merken
 • No cure no pay

Tarieven aanvragen

Succesverhalen.

Maartje Koper

Maartje Koper purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

Ik kan Vincent aan iedereen aanraden! ZINNERGY is professioneel, klantvriendelijk en creatief. Ze gaven me de ruimte om zelf mee te denken en hebben het logo, huisstijl en website ontwerp helemaal afgestemd op wie ik ben en de boodschap die ik uitdraag. Dat was alles waar ik naar op zoek was! Mijn site past 100% bij mij en ik had niet meer tevreden kunnen zijn. Ik heb alleen maar complimenten gekregen over mijn site. Dank jullie wel.

Maartje Koper

Jessica Jense‎n

havo de hof purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

We hebben het proces waaronder de Next Level Sessie als heel prettig ervaren, er werd goed met ons meegedacht en goed geluisterd, de ontwerpen zijn een aantal keren aangepast om tot het meest passende ontwerp te komen en we zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat.

Jessica Jense‎n | Directeur Havo de Hof Amsterdam

Mariella Nieuwenhuijs

Mijn eerste ervaring m.b.t. het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp en website. Contact over en weer heb ik als aangenaam en plezierig ervaren. Goede follow up en een zo goed mogelijk inlevingsvermogen in de branche. Ik zou en zal jullie zeker aanbevelen aan vrienden/collega’s om mij heen die een huisstijl ontwerp of website willen ontwikkelen en ik hoop zeker in de toekomst met jullie te samenwerken.

Mariella Nieuwenhuijs

Martin Blonk

De werkwijze zoals de Next Level Sessie die jullie hanteren om tot een huisstijl ontwerp en website ontwerp te komen is effectief en innovatief.

Martin Blonk

Judith Webber

ZINNERGY is uitstekend in staat om de diepere betekenis van een merk fantastisch te vertalen naar branding en huisstijl. Dat wordt daarmee zichtbaar en voelbaar. Daaraan voorafgaand is Vincent Voorduin een volwaardige gesprekspartner die de onderste steen boven krijgt, om bij de bedoeling uit te komen. Dat maakt dat ZINNERGY een totaalconcept biedt en niet alleen een mooi logo ontwerp.

Judith Webber

Barbara Kuil-Jipping

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

De samenwerking was een zeer prettig en voortvarend proces. ZINNERGY werkt verrassend en begrijpt snel wat je als bedrijf wilt uitstralen. Zij werken vanuit een ‘succes flow’ om samen te werken aan een mooi design (huisstijl) in een enorm tempo en met veel enthousiasme.

Barbara Kuil-Jipping

Carlijn van der Kulk

Carlijn van der Kulk huisstijl haarlem

Ik heb een superfijne Next Level Sessie gehad met Vincent. Vincent is een vakman die echt luistert en inspireert. Ik ging geïnspireerd en met concrete handvatten de deur uit!

Carlijn van der Kulk

Michiel Vermeulen

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

Vincent is een top-branding expert. Vincent heeft meerdere branding voorstellen gepresenteerd. De manier van werken is prettig zoals de Next Level Sessie, de persoonlijke aanpak fijn en tegen betaalbare prijzen. Een prettige uitzondering in de wir-war van branding experts. Wat ik erg sterk vond is dat ZINNERGY mijn purpose op allerlei manieren in huisstijl en logo heeft laten terugkomen.

Michiel Vermeulen

Patrick Tukker

Vincent is echt een topkerel en een van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij met ZINNERGY altijd tot prachtige resultaten te komen.

Patrick Tukker | Data Driven Insights

Laurien

Mannen met een frisse blik op design die de tijd nemen om samen te werken aan een passende huisstijl.

Laurien

Wouter Klijn

Ik ken Vincent en ZINNERGY zakelijk al iets langer. Ik ervaar Vincent als een zeer prettig persoon, waarbij hij echt aansloot bij mij en mijn uitdagingen als beginnend ZZP-er. Daarnaast komt ZINNERGY mede dankzij de Next Level Sessie met hele concrete en mooie oplossingen voor de branding van mijn praktijk en mijn propositie. Ik raad ZINNERGY dan ook zeker aan!

Wouter Klijn | Therapie- en PRI-coaching sessies

Annemarie de Blois

Ik heb ZINNERGY ervaren als betrokken en creatief. Door de Next Level Sessie die ZINNERGY bij aanvang gebruikt, weten zij een koppeling te maken met wat er echt nodig is om straks mijn website uitnodigend te maken voor nieuwe cliënten. Fijn dat jullie mij ondersteunen met mijn branding en marketingstrategie.

Annemarie de Blois

Huisstijl en Website Pakketten op groei.

Add-ons.

LANDINGSPAGINA LATEN MAKEN

social media campagne laten maken

merknaam vastleggen

SEO OPTIMALISATIE

Ontvang vrijblijvend onze tarieven.

Contact.

Vul dit formulier in voor een vrijblijvende kennismaking met ZINNERGY. We geven binnen 30 minuten antwoord op jouw vragen. Of bel direct met de oprichter van ZINNERGY:
Vincent Voorduin: 06 19 21 06 90 of 023 205 21 98.

Je kan ook direct een afspraak inplannen in onze online agenda.

We horen graag van je.