Volg ZINNERGY:

Zinnergy in Haarlem

Wil je vrijblijvend kennismaken?

WSN Nijkerk

De uitdaging

Mensen denken er echt niet over na hoe een woningcorporatie een positieve invloed kan hebben op de huurders. Als ze dat deden, zouden ze merken dat er meer mogelijk is dan ze denken. Hoe kunnen we een woningcorporatie omvormen met een echt doel als verbinding?

Onze aanpak

We hebben ons gericht op het bouwen van een merk op basis verbindende elementen om hun missie uit te breiden. We hebben een modern merk gebouwd dat er voor staat om gezien te worden. Het merk resoneert met een modern publiek en het vertrouwen om mensen de betrokkenheid terug te geven aan de organisatie

De impact

  • Branding aangeleverd waardoor het gezicht van de organisatie binnen de regio veranderde.
  • De organisatie is door de nieuwe positionering dichterbij de huurders komen te staan waardoor communicatie voorspoediger verloopt.

 

Onderzoek en inzicht
Onze inzichtsfase is uitgevoerd aan de hand van een Purpose Strategiesessie.
Strategie
D.m.v. onze Next Level Sessie hebben we het interne en externe landschap van het merk onderzocht om een ​​heldere purpose statement te ontwikkelen.
Brandstory en identiteit
We ontwikkelden vier merkideeën met zeer verschillende visuele identiteiten die intern getest werden en aan de raad van bestuur.
Uitrollen
De overeengekomen richting werd uitgebreid tot een uitgebreide reeks lanceermiddelen, inclusief een gedetailleerd document met richtlijnen.

Powered by Purpose

De Purpose statement en branding was bedoeld als een verbindend element, die toestemming gaf om moediger en zelfverzekerder te zijn in het uitdagen van de status quo. Het weerspiegelt ook een sterk standpunt over werken in de gemeenschappelijke belangen van klanten (huurders). Een van de grootste troeven van WSN Nijkerk is hun persoonlijke relatie met elke huurder, die gevierd mag worden.

positionering en branding

Succesverhalen.

Judith Webber

ZINNERGY is uitstekend in staat om de diepere betekenis van een merk fantastisch te vertalen naar branding en huisstijl. Dat wordt daarmee zichtbaar en voelbaar. Daaraan voorafgaand is Vincent Voorduin een volwaardige gesprekspartner die de onderste steen boven krijgt, om bij de bedoeling uit te komen. Dat maakt dat ZINNERGY een totaalconcept biedt en niet alleen een mooi logo ontwerp.

Judith Webber

Martin Blonk

De werkwijze zoals de Next Level Sessie die jullie hanteren om tot een huisstijl ontwerp en website ontwerp te komen is effectief en innovatief.

Martin Blonk

Mariella Nieuwenhuijs

Mijn eerste ervaring m.b.t. het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp en website. Contact over en weer heb ik als aangenaam en plezierig ervaren. Goede follow up en een zo goed mogelijk inlevingsvermogen in de branche. Ik zou en zal jullie zeker aanbevelen aan vrienden/collega’s om mij heen die een huisstijl ontwerp of website willen ontwikkelen en ik hoop zeker in de toekomst met jullie te samenwerken.

Mariella Nieuwenhuijs

Annemarie de Blois

Ik heb ZINNERGY ervaren als betrokken en creatief. Door de Next Level Sessie die ZINNERGY bij aanvang gebruikt, weten zij een koppeling te maken met wat er echt nodig is om straks mijn website uitnodigend te maken voor nieuwe cliënten. Fijn dat jullie mij ondersteunen met mijn branding en marketingstrategie.

Annemarie de Blois

Carlijn van der Kulk

Carlijn van der Kulk huisstijl haarlem

Ik heb een superfijne Next Level Sessie gehad met Vincent. Vincent is een vakman die echt luistert en inspireert. Ik ging geïnspireerd en met concrete handvatten de deur uit!

Carlijn van der Kulk

Patrick Tukker

Vincent is echt een topkerel en een van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij met ZINNERGY altijd tot prachtige resultaten te komen.

Patrick Tukker | Data Driven Insights

Barbara Kuil-Jipping

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

De samenwerking was een zeer prettig en voortvarend proces. ZINNERGY werkt verrassend en begrijpt snel wat je als bedrijf wilt uitstralen. Zij werken vanuit een ‘succes flow’ om samen te werken aan een mooi design (huisstijl) in een enorm tempo en met veel enthousiasme.

Barbara Kuil-Jipping

Wouter Klijn

Ik ken Vincent en ZINNERGY zakelijk al iets langer. Ik ervaar Vincent als een zeer prettig persoon, waarbij hij echt aansloot bij mij en mijn uitdagingen als beginnend ZZP-er. Daarnaast komt ZINNERGY mede dankzij de Next Level Sessie met hele concrete en mooie oplossingen voor de branding van mijn praktijk en mijn propositie. Ik raad ZINNERGY dan ook zeker aan!

Wouter Klijn | Therapie- en PRI-coaching sessies

Jessica Jense‎n

havo de hof purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

We hebben het proces waaronder de Next Level Sessie als heel prettig ervaren, er werd goed met ons meegedacht en goed geluisterd, de ontwerpen zijn een aantal keren aangepast om tot het meest passende ontwerp te komen en we zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat.

Jessica Jense‎n | Directeur Havo de Hof Amsterdam

Michiel Vermeulen

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

Vincent is een top-branding expert. Vincent heeft meerdere branding voorstellen gepresenteerd. De manier van werken is prettig zoals de Next Level Sessie, de persoonlijke aanpak fijn en tegen betaalbare prijzen. Een prettige uitzondering in de wir-war van branding experts. Wat ik erg sterk vond is dat ZINNERGY mijn purpose op allerlei manieren in huisstijl en logo heeft laten terugkomen.

Michiel Vermeulen

Maartje Koper

Maartje Koper purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

Ik kan Vincent aan iedereen aanraden! ZINNERGY is professioneel, klantvriendelijk en creatief. Ze gaven me de ruimte om zelf mee te denken en hebben het logo, huisstijl en website ontwerp helemaal afgestemd op wie ik ben en de boodschap die ik uitdraag. Dat was alles waar ik naar op zoek was! Mijn site past 100% bij mij en ik had niet meer tevreden kunnen zijn. Ik heb alleen maar complimenten gekregen over mijn site. Dank jullie wel.

Maartje Koper

Laurien

Mannen met een frisse blik op design die de tijd nemen om samen te werken aan een passende huisstijl.

Laurien

Contact.

Vul dit formulier in voor een vrijblijvende kennismaking. Je kan ook direct een afspraak inplannen in de online agenda. Ik hoor graag van je.