Volg ons:

Zinnergy in Haarlem

Ja, ik wil graag een vrijblijvend gesprek

Havo de Hof

De uitdaging

Havo De Hof in Amsterdam was zoekende in zijn positionering. We hadden op de opdracht om van Havo de Hof een plek te maken waar waar je je talenten in een veilige en prettige sfeer moet kunnen ontwikkelen en de insteek dat ontwikkeling binnen en buiten de lessen gebeurt. Hier breng je deze gebieden samen, hoe communiceer je die en maak je deze concreet?

Onze aanpak

We hebben een brainstormsessie opgezet met de schooldirectie waarbij we een Next Level Sessie hebben gedaan om te bepalen waar de school zich verder kon ontwikkelen en waar de communicatie boodschap meer helder kon. 

De impact

  • Branding aangeleverd waardoor het gezicht van de school in Amsterdam veranderde.
  • Havo de Hof Atlant staat bekend in de regio als een persoonlijke school
  • Het beeld is versterkt dat juist omdat de school zo klein is, hebben de leerlingen alle tijd om zich rustig te ontwikkelen en te vormen.
  • Ervaringen over Havo de Hof lees je hier.

 

Onderzoek en inzicht
Onze inzichtsfase is uitgevoerd aan de hand van een Next Level Sessie.
Strategie
D.m.v. onze Next Level Sessie hebben we het interne en externe landschap van Havo de Hof onderzocht om een brand purpose te ontwikkelen.
Brandstory en identiteit
We ontwikkelden 8 merkideeën met zeer verschillende identiteiten die intern getest werden en aan de raad van bestuur.
Uitrollen
De overeengekomen richting werd uitgebreid tot een uitgebreide reeks lanceermiddelen, inclusief een gedetailleerd document met richtlijnen.

Powered by Purpose

De brand purpose was bedoeld als een verbindend binnen de school en werd de tevens door een consistent visuele identiteit de zichtbaarheid en betrouwbaarheid vergroot. Door te gaan staan voor de unieke kernwaarden van Stichting Atlant en de scholen trekken de scholen ouders en leerlingen aan die zich aangesloten voelen tot deze visie en missie van de school. De helderheid gaf richting en resultaat.

Havo de Hof

Ontwikkelde middelen: huisstijl, stationary, roll up banners, social media posts, infographic, interne en externe verslagen.

 

Logo Havo de Hof

Havo de Hof | Logo ontwerp

Succesverhalen.

Wouter Klijn

Ik ken Vincent en ZINNERGY zakelijk al iets langer. Ik ervaar Vincent als een zeer prettig persoon, waarbij hij echt aansloot bij mij en mijn uitdagingen als beginnend ZZP-er. Daarnaast komt ZINNERGY mede dankzij de Next Level Sessie met hele concrete en mooie oplossingen voor de branding van mijn praktijk en mijn propositie. Ik raad ZINNERGY dan ook zeker aan!

Wouter Klijn | Therapie- en PRI-coaching sessies

Jessica Jense‎n

havo de hof purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

We hebben het proces waaronder de Next Level Sessie als heel prettig ervaren, er werd goed met ons meegedacht en goed geluisterd, de ontwerpen zijn een aantal keren aangepast om tot het meest passende ontwerp te komen en we zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat.

Jessica Jense‎n | Directeur Havo de Hof Amsterdam

Annemarie de Blois

Ik heb ZINNERGY ervaren als betrokken en creatief. Door de Next Level Sessie die ZINNERGY bij aanvang gebruikt, weten zij een koppeling te maken met wat er echt nodig is om straks mijn website uitnodigend te maken voor nieuwe cliënten. Fijn dat jullie mij ondersteunen met mijn branding en marketingstrategie.

Annemarie de Blois

Mariella Nieuwenhuijs

Mijn eerste ervaring m.b.t. het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp en website. Contact over en weer heb ik als aangenaam en plezierig ervaren. Goede follow up en een zo goed mogelijk inlevingsvermogen in de branche. Ik zou en zal jullie zeker aanbevelen aan vrienden/collega’s om mij heen die een huisstijl ontwerp of website willen ontwikkelen en ik hoop zeker in de toekomst met jullie te samenwerken.

Mariella Nieuwenhuijs

Maartje Koper

Maartje Koper purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

Ik kan Vincent aan iedereen aanraden! ZINNERGY is professioneel, klantvriendelijk en creatief. Ze gaven me de ruimte om zelf mee te denken en hebben het logo, huisstijl en website ontwerp helemaal afgestemd op wie ik ben en de boodschap die ik uitdraag. Dat was alles waar ik naar op zoek was! Mijn site past 100% bij mij en ik had niet meer tevreden kunnen zijn. Ik heb alleen maar complimenten gekregen over mijn site. Dank jullie wel.

Maartje Koper

Carlijn van der Kulk

Carlijn van der Kulk huisstijl haarlem

Ik heb een superfijne Next Level Sessie gehad met Vincent. Vincent is een vakman die echt luistert en inspireert. Ik ging geïnspireerd en met concrete handvatten de deur uit!

Carlijn van der Kulk

Barbara Kuil-Jipping

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

De samenwerking was een zeer prettig en voortvarend proces. ZINNERGY werkt verrassend en begrijpt snel wat je als bedrijf wilt uitstralen. Zij werken vanuit een ‘succes flow’ om samen te werken aan een mooi design (huisstijl) in een enorm tempo en met veel enthousiasme.

Barbara Kuil-Jipping

Patrick Tukker

Vincent is echt een topkerel en een van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij met ZINNERGY altijd tot prachtige resultaten te komen.

Patrick Tukker | Data Driven Insights

Judith Webber

ZINNERGY is uitstekend in staat om de diepere betekenis van een merk fantastisch te vertalen naar branding en huisstijl. Dat wordt daarmee zichtbaar en voelbaar. Daaraan voorafgaand is Vincent Voorduin een volwaardige gesprekspartner die de onderste steen boven krijgt, om bij de bedoeling uit te komen. Dat maakt dat ZINNERGY een totaalconcept biedt en niet alleen een mooi logo ontwerp.

Judith Webber

Laurien

Mannen met een frisse blik op design die de tijd nemen om samen te werken aan een passende huisstijl.

Laurien

Martin Blonk

De werkwijze zoals de Next Level Sessie die jullie hanteren om tot een huisstijl ontwerp en website ontwerp te komen is effectief en innovatief.

Martin Blonk

Michiel Vermeulen

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

Vincent is een top-branding expert. Vincent heeft meerdere branding voorstellen gepresenteerd. De manier van werken is prettig zoals de Next Level Sessie, de persoonlijke aanpak fijn en tegen betaalbare prijzen. Een prettige uitzondering in de wir-war van branding experts. Wat ik erg sterk vond is dat ZINNERGY mijn purpose op allerlei manieren in huisstijl en logo heeft laten terugkomen.

Michiel Vermeulen

Contact.

Vul dit formulier in voor een vrijblijvende kennismaking met ZINNERGY. We geven binnen 30 minuten antwoord op jouw vragen. Of bel direct met de oprichter van ZINNERGY:
Vincent Voorduin: 06 19 21 06 90 of 023 205 21 98.

Je kan ook direct een afspraak inplannen in onze online agenda.

We horen graag van je.