Volg ZINNERGY:

Zinnergy in Haarlem

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Atlant Basisonderwijs

De uitdaging

Leerlingen, ouders, leerkrachten, en bestuur allemaal onderdeel van Stichting Atlant. Hoe kan er draagvlak ontstaan waarbij de waarden Stichting Atlant worden uitgedragen en waarbij de 9 scholen die vallen onder Stichting Atlant hun identiteit behouden. Een gezamenlijke koers met ieder een eigen insteek van onderwijs.

Onze aanpak

We hebben een brainstormsessie opgezet met de schooldirecteuren van alle scholen waarbij we onder andere met een mindmapsessie hebben gedaan en een purpose sessie om te bepalen waar we gezamenlijk naar toe willen. Vervolgens hebben we voor iedere school een eigen purpose sessie gedaan om vanuit hun identiteit een unieke koers te bepalen onder de vleugels van Stichting Atlant. We hebben in de huisstijl van Stichting Atlant van iedere school een kenmerk terug laten komen waardoor het palet van Stichting Atlant alle scholen bevat. Het gezamenlijk dna van Stichting Atlant is op deze wijze één geheel en wel nog één met een eigen gezicht.

De impact

  • Branding aangeleverd waardoor het gezicht van de stichting veranderde.
  • Stichting Atlant staat bekend in de regio als een zeer betrouwbare stichting.
  • De leerlingaantallen namen op bijna alle scholen sterk toe sinds wij gestarten zijn de branding en positionering.
  • De stichting is door de nieuwe positionering dichterbij leerkrachten en ouders komen te staan.

 

Onderzoek en inzicht
Onze inzichtsfase is uitgevoerd aan de hand van een mindmap en purpose sessie.
Strategie
D.m.v. onze Next Level Sessie hebben we het interne en externe landschap van Stichting Atlant onderzocht om een brand purpose te ontwikkelen.
Brandstory en identiteit
We ontwikkelden 10 merkideeën met zeer verschillende visuele identiteiten die intern getest werden en aan de raad van bestuur.
Uitrollen
De overeengekomen richting werd uitgebreid tot een uitgebreide reeks lanceermiddelen, inclusief een gedetailleerd document met richtlijnen.

Powered by Purpose

De brand purpose was bedoeld als een verbindend element met de schillende scholen om cohesie te creëren met de scholen onderling als met Stichting Atlant. Door van Stichting Atlant een helder en uitgesproken merk te maken werd de zichtbaarheid en betrouwbaarheid vergroot. Door te gaan staan voor de unieke kernwaarden van Stichting Atlant en de scholen trekken de scholen ouders en leerlingen aan die zich aangesloten voelen tot deze visie en missie van de school. Deze helderheid gaf richting en resultaat.

Stichting Atlant

Ontwikkelde middelen: huisstijl, jaarverslag, stationary, roll up banners, social media posts, infographic, interne en externe verslagen.

 

Succesverhalen.

Wouter Klijn

Ik ken Vincent en ZINNERGY zakelijk al iets langer. Ik ervaar Vincent als een zeer prettig persoon, waarbij hij echt aansloot bij mij en mijn uitdagingen als beginnend ZZP-er. Daarnaast komt ZINNERGY mede dankzij de Next Level Sessie met hele concrete en mooie oplossingen voor de branding van mijn praktijk en mijn propositie. Ik raad ZINNERGY dan ook zeker aan!

Wouter Klijn | Therapie- en PRI-coaching sessies

Martin Blonk

De werkwijze zoals de Next Level Sessie die jullie hanteren om tot een huisstijl ontwerp en website ontwerp te komen is effectief en innovatief.

Martin Blonk

Michiel Vermeulen

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

Vincent is een top-branding expert. Vincent heeft meerdere branding voorstellen gepresenteerd. De manier van werken is prettig zoals de Next Level Sessie, de persoonlijke aanpak fijn en tegen betaalbare prijzen. Een prettige uitzondering in de wir-war van branding experts. Wat ik erg sterk vond is dat ZINNERGY mijn purpose op allerlei manieren in huisstijl en logo heeft laten terugkomen.

Michiel Vermeulen

Maartje Koper

Maartje Koper purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

Ik kan Vincent aan iedereen aanraden! ZINNERGY is professioneel, klantvriendelijk en creatief. Ze gaven me de ruimte om zelf mee te denken en hebben het logo, huisstijl en website ontwerp helemaal afgestemd op wie ik ben en de boodschap die ik uitdraag. Dat was alles waar ik naar op zoek was! Mijn site past 100% bij mij en ik had niet meer tevreden kunnen zijn. Ik heb alleen maar complimenten gekregen over mijn site. Dank jullie wel.

Maartje Koper

Judith Webber

ZINNERGY is uitstekend in staat om de diepere betekenis van een merk fantastisch te vertalen naar branding en huisstijl. Dat wordt daarmee zichtbaar en voelbaar. Daaraan voorafgaand is Vincent Voorduin een volwaardige gesprekspartner die de onderste steen boven krijgt, om bij de bedoeling uit te komen. Dat maakt dat ZINNERGY een totaalconcept biedt en niet alleen een mooi logo ontwerp.

Judith Webber

Carlijn van der Kulk

Carlijn van der Kulk huisstijl haarlem

Ik heb een superfijne Next Level Sessie gehad met Vincent. Vincent is een vakman die echt luistert en inspireert. Ik ging geïnspireerd en met concrete handvatten de deur uit!

Carlijn van der Kulk

Laurien

Mannen met een frisse blik op design die de tijd nemen om samen te werken aan een passende huisstijl.

Laurien

Annemarie de Blois

Ik heb ZINNERGY ervaren als betrokken en creatief. Door de Next Level Sessie die ZINNERGY bij aanvang gebruikt, weten zij een koppeling te maken met wat er echt nodig is om straks mijn website uitnodigend te maken voor nieuwe cliënten. Fijn dat jullie mij ondersteunen met mijn branding en marketingstrategie.

Annemarie de Blois

Barbara Kuil-Jipping

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

De samenwerking was een zeer prettig en voortvarend proces. ZINNERGY werkt verrassend en begrijpt snel wat je als bedrijf wilt uitstralen. Zij werken vanuit een ‘succes flow’ om samen te werken aan een mooi design (huisstijl) in een enorm tempo en met veel enthousiasme.

Barbara Kuil-Jipping

Jessica Jense‎n

havo de hof purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

We hebben het proces waaronder de Next Level Sessie als heel prettig ervaren, er werd goed met ons meegedacht en goed geluisterd, de ontwerpen zijn een aantal keren aangepast om tot het meest passende ontwerp te komen en we zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat.

Jessica Jense‎n | Directeur Havo de Hof Amsterdam

Mariella Nieuwenhuijs

Mijn eerste ervaring m.b.t. het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp en website. Contact over en weer heb ik als aangenaam en plezierig ervaren. Goede follow up en een zo goed mogelijk inlevingsvermogen in de branche. Ik zou en zal jullie zeker aanbevelen aan vrienden/collega’s om mij heen die een huisstijl ontwerp of website willen ontwikkelen en ik hoop zeker in de toekomst met jullie te samenwerken.

Mariella Nieuwenhuijs

Patrick Tukker

Vincent is echt een topkerel en een van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij met ZINNERGY altijd tot prachtige resultaten te komen.

Patrick Tukker | Data Driven Insights

Contact.

Vul dit formulier in voor een vrijblijvende kennismaking. Je kan ook direct een afspraak inplannen in de online agenda. Ik hoor graag van je.