Volg ZINNERGY:

Zinnergy in Haarlem

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Branding en marketing geeft energie

BRANDING EN MARKETING VERBINDT

Het is een dynamische tijd en juist nu de tijd om aan je onderneming bezig te zijn. Veel bedrijven zijn aan het investeren om op andere wijze zichtbaar te zijn vanuit een andere inhoud. Veelal gericht op purpose driven of gericht op een andere intrinsieke laag om branding en marketing te creëren. Wij investeren veel tijd in de start fase van een onderneming om te kijken waar ze staan en naar toe willen en dragen aan om op een vernieuwde wijze duurzaam te ondernemen. Daarom zijn wij ook verbonden aan Bond voor Dieren om daarin ons steentje bij te dragen. Voor ons is het belangrijk om practice what your preach te blijven hanteren, uit te dragen en uit te dagen. Niet iedere onderneming is daar aan toe, daarom is de start fase essentieel. Door eerlijk te zijn waar je staat en waar je echt naar toe wil is de brug te slaan door middel van goed afgestemde strategie. En door eerlijk te zijn waar je staat en nog niet bent kunnen we bijsturen en adviseren om daar te komen. Het startpunt van jouw ondernemerstraject is daarom erg belangrijk dit vormt hoe de rest van het proces gaat lopen. We hebben diverse methodes door de jaren heen ontwikkelt, afgestemd op de branche en de vraag van de klant zo haalt iedereen het meeste eruit, zijn doelen, potentie en plezier.

DUURZAAMHEID ZORGT VOOR ENERGIE

Door de wereld een stukje beter te maken vanuit duurzaamheid op uiteenlopende vlakken drijft iets groters je. Daardoor kan je stappen maken met jezelf, je team of de organisatie. Dit is merkbaar in alle lagen als dit gedragen wordt in alle lagen. Mooi om te zien hoe collega’s vindingrijker worden of dat het ziekteverzuim zakt doordat werknemers veel meer het gevoel hebben onderdeel te zijn van een groter geheel en daarin een verschil kunnen maken. Essentieel is dat dit op management niveau wordt ingezet en geleefd dan is er echt blijvende impact en verandering.

VERANDERING DOOR VERBINDING

We zien op scholen deze verandering ontstaan wanneer docenten, ouders, kinderen en bestuur de richting weten waar we opgaan en daar op hun eigen wijze mee bezig zijn. Dit kan iets klein zijn of iets groots het maakt op de lange termijn het verschil. Voor dit soort projecten komen wij met creatieve oplossingen om mensen met elkaar te verbinden door een verschil te maken voor het grotere geheel. Daar krijgen wij energie van, want we doen het met energie om zo de wereld op onze wijze beter te maken.

BE the change

ONTVANG VRIJBLIJVEND ONZE TARIEVEN

Referenties

Patrick Tukker

Vincent is echt een topkerel en een van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij altijd tot prachtige resultaten te komen.

Patrick Tukker | Data Driven Insights

Contact.