Volg ons:

bont voor dieren

Ja, ik wil graag een vrijblijvend gesprek

Charity

PRACTISE WHAT YOU PREACH

ZINNERGY staat voor merkverandering van binnenuit. Merken transformeren door het maken van nieuwe keuzes vanuit bewustwording (purpose) en een heldere strategie. Dat resultaat beogen wij in onze sessies, onze werkzaamheden en trainingen. Een andere kijk op het ontwikkelen van een merkstrategie die in de eerste instantie niet gericht is op het visuele aspect maar waarbij de onderliggende laag (brand story) de basis is voor een nieuw te ontwikkelen identiteit. Dit doen wij door de juiste vragen te stellen op het juiste moment in onze Next Level Sessies met zzp-ers en MKB al 12 jaar lang. Wij dagen onszelf steeds uit om onze huidige status quo te doorbreken. Want wij zijn een voorbeeld voor onze klanten; practice what you preach. 

BONT VOOR DIEREN

Wij hebben daarom zorgvuldig een stichting uitgekozen die aansluit bij onze waarden om zorg te dragen voor een betere wereld voor mens én dier en dragen van elke factuur 3% af aan Bont voor Dieren. Bont voor Dieren is een stichting die zich inzet vóór de dieren en tégen bont. Bont voor Dieren zet zich met hart en ziel in voor alle dieren die het slachtoffer zijn van de bontindustrie.

Bont voor dierenDONEER OOK AAN BONT VOOR DIEREN

Via deze link: naar de website van Bont voor Dieren om te doneren

Be the change

Contact.

Vul dit formulier in voor een vrijblijvende kennismaking met ZINNERGY. We geven binnen 30 minuten antwoord op jouw vragen. Of bel direct met de oprichter van ZINNERGY:
Vincent Voorduin: 06 19 21 06 90 of 023 205 21 98.

Je kan ook direct een afspraak inplannen in onze online agenda.

We horen graag van je.