Volg ZINNERGY:

Zinnergy in Haarlem

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Wat houd een huisstijl laten ontwerpen precies in?

HUISSTIJL LATEN ONTWIKKELEN

“Ik wil graag een huisstijl laten ontwerpen.” Een vraag die we regelmatig krijgen maar ook wat houdt het precies in? De meeste ondernemers zijn van mening dat een huisstijl simpelweg een logo is dat alleen de kwaliteit en waarden van hun onderneming visualiseert, terwijl een sterke merkidentiteit een onderneming helpt haar persoonlijkheid en waarden over te brengen. De merkidentiteit en uw brand story zijn een belangrijk en krachtig hulpmiddel voor uw bedrijf om te groeien om zo een positieve impact op uw klanten te creëren. Het helpt bij het herkennen van de identiteit van de organisatie. Het kan uw logo, brochure, website en visitekaartjes enz. bevatten. De huisstijl van uw bedrijf is het belangrijkste instrument dat uw bedrijf op de markt vertegenwoordigt. In wezen zijn bedrijfs- en merkidentiteiten een uitdrukking en weerspiegeling van de cultuur, het karakter, de persoonlijkheid en de producten en diensten van een organisatie. Een pakkende huisstijl helpt uw ​​bedrijf om langdurig in de markt vertrouwen op te bouwen.

Belang van een huisstijl laten ontwerpen:

Een sterke huisstijl of corporate Identity is essentieel voor elke bedrijfsorganisatie, omdat het helpt bij de interactie tussen de klanten en het bedrijf. Het omvat de verschillende onderdelen, zoals het briefpapier van het bedrijf, visitekaartjes, website enz. Het creëert een enkele en duidelijke visuele identiteit van een organisatie. Een aantal startende bedrijven negeert het advies om een ​​sterke en effectieve huisstijl voor hun bedrijf op te bouwen of te ontwikkelen, omdat ze het alleen als het logo beschouwen en missen daardoor het stuk merkstrategie.

De voordelen van een huisstijl laten ontwerpen:

Een sterke en pakkende huisstijl helpt een organisatie bij het bereiken van haar zakelijke doelen en ook op vele andere manieren.

Differentiatie en zichtbaarheid:

Een logo of beeldmerk is het meest zichtbare aspect van de huisstijl van een bedrijf. Een goed logo onderscheidt uw organisatie dus van de concurrentie en zorgt voor de hogere zichtbaarheid. Een logo ontwerp is de belofte aan hun klanten om de best mogelijke service te bieden met de hoogste kwaliteit. Het leidt tot de differentiatie van het merkimago op de markt, wat het verkooppercentage kan verhogen.

Gemak van identificatie:

Nieuwe bedrijven richten zich meestal op het vestigen van hun bedrijf op de lange termijn, maar ze richten zich niet op het gemak van identificatie van hun organisatie. Elk bedrijf wordt gemakkelijk geïdentificeerd door een sterke huisstijl te ontwikkelen. Het kan elke organisatie helpen om een ​​uniek en persoonlijk beeld van hun onderneming op te bouwen. Het bedrijf kan nu afzonderlijk worden geïdentificeerd door zijn unieke bedrijfsidentiteit.

Imago en reputatie

Het imago en de reputatie van uw bedrijf zijn ook een belangrijke component voor de groei van uw bedrijf. U moet uw klanten de diensten of producten leveren zoals u dat onder uw huisstijl zichtbaar heeft gemaakt. Het imago en de reputatie van uw bedrijf hangen af ​​van de kwaliteit van de diensten die u levert. De kwaliteit van de diensten is afhankelijk van de manier waarop u werkt, uw strategie neerzet en marketingplannen vormgeeft.

Wilt u ook een pakkende huisstijl met een sterke merkstrategie?

Klik hier om een huisstijl laten ontwerpen ›

CASESTUDIE | HUISSTIJL LATEN ONTWERPEN

huisstijl laten ontwerpen Daga investhuisstijl laten ontwerpen coach

Tot slot: 15 voorbeelden van sterke huisstijl ontwerpen

Referenties

Patrick Tukker

Vincent is echt een topkerel en een van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij altijd tot prachtige resultaten te komen.

Patrick Tukker | Data Driven Insights

Contact.